Email info@seoleadgeneration.be
google reviews

Webdesign & Webdevelopment

Lead generation > Webdesign & Webdevelopment
De website is de nucleus van uw digitale marketingstrategie.

Uw webdesign, de kern van uw succes!

Marktonderzoek

Analyse van doelgroep en doelstellingen

D.m.v. een marktanalyse krijgen we een kwantitatieve en kwalitatieve beoordeling van uw markt. We onderzoeken de omvang van uw markt zowel in volume als in waarde, de verschillende klantsegmenten en kooppatronen, uw concurrentie en de economische omgeving in termen van toetredingsdrempels en regulering.

Webdesign

Krachtig en hoog converterend

De kwaliteit van het webdesign bepaalt de gebruikerservaring. Bij het ontwerpen van een website houden we rekening houden met zowel het uiterlijk als de functionaliteit van de site. Door deze elementen in het ontwerp te integreren, worden de prestaties van uw  website gemaximaliseerd, ongeacht hoe de prestaties worden gemeten. Webontwerp beperkt zich dus niet enkel tot enkel de website, aangezien het ook andere toepassingen omvat, zoals webapps en mobiele apps.

Webdevelopment

Technische uitwerking van de code

Webdevelopment draait allemaal om de codering en programmering die de functionaliteit van de website aandrijven. De technische implementatie van HMTL, JS en CSS wordt tot in de kleinste details van het CMS uitgewerkt. We installeren alle webpagina’s en optimaliseren de code waar vereist.

Strategiebepaling

Welke is de meest effectieve marketing strategie?

Iedere branche is uniek, zo ook die van u. Primair is dan ook te achterhalen welk het DNA is van uw bedrijf in functie van uw doelgroep. Hoe brengen we uw boodschap bij de juiste doelgroep en hoe doen we het effectief? Hoe vergroten we uw zichtbaarheid en verhoogt de verkoop terwijl u winst behaalt met een conversie-aanbieding?

Multifunctioneel platform

En nu uw klanten uw website steeds vaker toetreden vanaf een aantal mobiele apparaten (iOS, Android) en op verschillende browsers (Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox), is dit een belangrijk doel om te bereiken. Met een multifunctioneel webplatform is dit doel mogelijk door middel van “responsive webdesign”, dat wil zeggen webdesign geschikt voor meerdere apparaten.

Webdevelopment met hoge ROI

Succesvolle webdesigns van onze klanten

Betaal Enkel Voor Gekwalificeerde Leads

NO CURE NO PAY LEAD GENERATION

Geïnteresseerd in onze diensten?

Laat onze 12 jaar ervaring met leadgeneration uw bedrijf doen groeien!

  Uw Succesverhaal Start Vandaag!

  Klimatechnics Google Analytics

  Telefoon

  We willen net zo graag aan een spannend project werken als het voor u is om samen te werken met een geweldig bedrijf. Zeker een goede reden om contact op te nemen.

  Email

  Verhoog uw online inkomsten. We hebben dé online marketing strategie voor u! Mail ons direct.

  Locatie

  Tongersesteenweg 3H
  3720 Kortessem